Naar welk product ben je op zoek ?

Lage verzendkosten

Levering uit voorraad

Goede service na verkoop

Veilig kopen

Uw prijsofferte binnen 48u


Retour beleid

Annuleren
Het annuleren van een bestelling is mogelijk tot 3 dagen na de datum van plaatsing van het order.

Retourneren/Afkoelperiode
Bij een consumentenkoop heeft u een afkoelingsperiode van 14 kalenderdagen om zonder opgave van redenen uw bestelling te annuleren ingaande op de dag van de levering (uitzonderlijk hierbij zijn speciaal voor u gepersonaliseerde producten). U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te zenden.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden (zie algemene voorwaarden), de goederen dienen teruggestuurd te worden naar BSD bv - Molenweg 2 - 2330 Merksplas (België).

BSD bv zal de gehele aankoopsom, indien reeds betaald, inclusief de aangerekende verzendkosten binnen de 14 dagen na aanmelding van uw retour naar u terugstorten, de verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk (via mail of post) aan BSD bv kenbaar te worden gemaakt. U dient hierbij uw volledige naam, rekeningnummer (IBAN en BIC/Swift nummer voor Nederlandse klanten) en bestel- of factuurnummer te vermelden.

LET OP : het rekeningnummer dat u opgeeft voor terugbetaling dient hetzelfde te zijn dan het rekeningnummer waarmee u de betaling aan BSD bv heeft gedaan.

Modelformulier voor herroeping