Naar welk product ben je op zoek ?

Lage verzendkosten

Levering uit voorraad

Goede service na verkoop

Veilig kopen

Uw prijsofferte binnen 48u


Retour beleid

Annuleren
Het annuleren van een bestelling is mogelijk tot 3 dagen na de datum van plaatsing van het order.

Retourneren/Afkoelperiode
Bij een consumentenkoop heeft u een afkoelingsperiode van 14 kalenderdagen om zonder opgave van redenen uw bestelling te annuleren ingaande op de dag van de levering (uitzonderlijk hierbij zijn speciaal voor u gepersonaliseerde producten). U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te zenden.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden (zie algemene voorwaarden), de goederen dienen teruggestuurd te worden naar BSD bv - Molenweg 2 - 2330 Merksplas (België).

BSD bv zal de gehele aankoopsom, indien reeds betaald, inclusief de aangerekende verzendkosten binnen de 14 dagen na aanmelding van uw retour naar u terugstorten, de verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk (via mail of post) aan BSD bv kenbaar te worden gemaakt. U dient hierbij uw volledige naam, rekeningnummer (IBAN en BIC/Swift nummer voor Nederlandse klanten) en bestel- of factuurnummer te vermelden.

LET OP : het rekeningnummer dat u opgeeft voor terugbetaling dient hetzelfde te zijn dan het rekeningnummer waarmee u de betaling aan BSD bv heeft gedaan.

Modelformulier voor herroeping