Welkom in onze webshop voor sport en spelmateriaal!

Retour beleid

Annuleren
Het annuleren van een bestelling is mogelijk tot 3 dagen na de datum van plaatsing van het order.

Retourneren/Afkoelperiode
Bij een consumentenkoop heeft u een afkoelingsperiode van 14 kalenderdagen om zonder opgave van redenen uw bestelling te annuleren ingaande op de dag van de levering (uitzonderlijk hierbij zijn speciaal voor u gepersonaliseerde producten). U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te zenden.

Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden (zie algemene voorwaarden), de goederen dienen teruggestuurd te worden naar BSD bvba - Molenweg 2 - 2330 Merksplas (België).

BSD bvba zal de gehele aankoopsom, indien reeds betaald, inclusief de aangerekende verzendkosten binnen de 14 dagen na aanmelding van uw retour naar u terugstorten, de verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk (via mail of post) aan BSD bvba kenbaar te worden gemaakt. U dient hierbij uw volledige naam, rekeningnummer (IBAN en BIC/Swift nummer voor Nederlandse klanten) en bestel- of factuurnummer te vermelden.

LET OP : het rekeningnummer dat u opgeeft voor terugbetaling dient hetzelfde te zijn dan het rekeningnummer waarmee u de betaling aan BSD bvba heeft gedaan.

Modelformulier voor herroeping

Klachten

Wij raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@sportspel.be. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commisie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.