Naar welk product ben je op zoek ?

Lage verzendkosten

Levering uit voorraad

Goede service na verkoop

Veilig kopen

Uw prijsofferte binnen 48u


Spelregels Catchbal

Catchal is een spel ter bevordering van de oog- en handcoördinatie geschikt voor een leeftijd vanaf 5 jaar tot volwassenen. Het doel van dit spel is dat de speler of een team van spelers punten verzameld door de catchbal te vangen met één van de genummerde en gekleurde handvatten. Het spel begint vanaf nul en de speler of team dat het eerst 32 punten verzameld is de winnaar, je kan dit ook omgekeerd spelen door te starten met een score van 32 en proberen om zo snel mogelijk 0 te halen Een andere variant op het spel catchbal is beginnen met een score van 0 en de eerste speler of team dat 32 haalt is de verliezer. Voor deze laatste spelvariant zijn de twee handvatten met een nul score meer van toepassing.

Kinderen met meer rekenproblemen kunnen door teamgenoten aangemoedigd en geholpen worden wat bijdraagt tot samenwerking en teamgeest en leiderschap bevordert.

Spelers kunnen individueel oefenen door de catchbal in de lucht te gooien en deze te vangen met een vooropgesteld cijfer herkenbaar door de kleur van het handvat (blauw = 1 punt, oranje = 2 punten, groen = 3 punten, rood = 4 punten en geel = 0 punten).

Catchbal kan ook in competitie gespeel worden vanaf 2 spelers (spelregels hiervan op aanvraag).