Naar welk product ben je op zoek ?

Lage verzendkosten

Levering uit voorraad

Goede service na verkoop

Veilig kopen

Uw prijsofferte binnen 48u


Sportkleding teams

Of je nu liefhebber bent van voetbal, volleybal, handbal, korfbal of hockey, wij bieden de mooiste sportkleding aan voor jouw favoriete club. Onze merken Hummel, Stanno en Reece hebben jarenlang ervaring in teamkleding en staan garant voor mooie en veelzijdige collecties van de hoogste kwaliteit. Bekijk onze teamcatalogussen, vraag vrijblijvend een prijsofferte aan en geniet van mooie kortingen.Klik op een catalogus om de collectie te bekijken en ontvang binnen de 48 uur je vrijblijvende offerte via bsd@sportspel.be

Hummel en Stanno bieden een mooie en betaalbare kledinglijn voor al je sportteams. Sportkleding voor kinderen, vrouwen en mannen.

Reece is het hockeymerk bij uitstek met veelzijdige en dynamische collecties zodat jij en je hockeyteam het beste uit zichzelf halen.

Deze sportmerken werken aan circulaire sportkleding om de textielindustrie "schoon" te krijgen en alzo de CO2-footprint te verlagen.

Indien gewenst kunnen wij de door u gekozen teamkleding ook bedrukken, vermeld dit in de offerte aanvraag.Vraag nu je prijsofferte aan via bsd@sportspel.be en kleed je favoriete sportteam met onze prachtige teamkleding.

Geen produkten in deze categorie