Naar welk product ben je op zoek ?

Lage verzendkosten

Levering uit voorraad

Goede service na verkoop

Veilig kopen

Uw prijsofferte binnen 48u


Informatie Bumball

Bumball is een balspel dat gespeeld wordt door twee teams. De spelers passen een zachte bal naar elkaar die enkel gevangen mag worden met de door hen gedragen vest voorzien van klittenband. Als een speler de bal vangt in een vooraf gemarkeerde doelzone dan scoort zijn team een punt.

Een spel met een hoge activiteitsgraad. In tegenstelling tot vele andere balsporten worden alle spelers, klein en groot, betrokken bij het spel. Door gebruik te maken van een zachte bal worden ook niet fervente balsportbeoefenaars aangetrokken en bovendien is Bumball een gemakkelijk spel om te spelen voor zowel kinderen als volwassenen.

Het spelen van Bumball bevordert de oog- en handcoördinatie en bovendien worden looppatronen aangeleerd zoals vrijlopen om zich aanspeelbaar op te stellen.

Bumball daagt spelers uit om zelf nieuwe spelregels uit te werken en het spel aan te passen aan de bekwaamheid van de deelnemers en de omgeving. Hierdoor worden vaardigheden als samenwerking, fair play, creativiteit, strategie toewijding en verantwoordelijkheid extra gestimuleerd.