Welkom in onze webshop voor sport en spelmateriaal!

Informatie S5 Coördinatie Parcours

Op het werk, in openbare gebouwen, in ziekenhuizen, sportcentra...neem enkele minuten van je kostbare tijd en train je lichaam met een minimale inspanning maar met maximaal resultaat. Het S5 coödinatie parcours van Pedalo bestaande uit 5 verschillende toestellen biedt je deze mogelijkheid. De resultaten spreken voor zich, na 6 weken training constateerden we bij de mannelijke testpersonen een verbetering van gemiddeld 9,1% in hun algemene prestatie terwijl bij de vrouwelijke testpersonen een stijging van gemiddeld 4,9% werd vastgesteld.

De verschillende coördinatie toestellen van Pedalo zijn apart verkrijgbaar of in een set van 5. Elk toestel traint het lichaam op een andere manier door zijn specifieke beweging : links-rechts, voor-en achterwaarts, draaiend, balans top en verend. Hierdoor krijgt men een zeer specifieke training van het volledige balanssysteem. Met slechts enkele minuten training per dag verbeter je volgende motorische vaardigheden van het lichaam : stabilisatie, mobilisatie, reactie, coördinatie, positie en bovendien versterk je de been- en rugspieren. Trainen waar en wanneer je wenst, geen extra accessoires of hulpmiddelen nodig.

De grote voordelen van de Pedalo coördinatie toestellen zijn : een grote variëteit aan oefeningen, een hoog animatie gehalte, ontworpen voor dagelijks gebruik, trainen zonder extra voorbereidingen, duidelijke en geïllustreerde oefeningen bij elk toestel, veilig en stabiel, geschikt voor alle leeftijden, hoge functionaliteit en kwaliteit.