Naar welk product ben je op zoek ?


Informatie Body Sox

Kinderen houden van ervan om zich velig te verstoppen in de body sox. In de wereld van fantasie spelletjes moedigen deze body sox kinderen aan om grenzen te ontdekken aangaande balans en coördinatie en verhogen ze het zelfvertouwen. Door het rekbaar en doorschijnend ontwerp creëert deze body sox voor het kind een eigen ruimte waarin het zich expressief kan bewegen. Leraars gebruiken de boxy sox om vormen, ruimte en visuele motorische coördinatie te demonstreren.

Body sox zijn voorzien van een grote velcro sluiting om gemakkelijk in en uit te stappen. Hou de body sox verticaal met de opening naar voren en plaats elke voet in een hoek. Trek vervolgens de body sox omhoog tot over je hoofd. Plaats je hoofd centraal in de body sox en steek je handen in de vrije hoeken.

Spel ideeën :

1) puzzelstukjes : kinderen trachten zich voor te stellen dat ze elk een belangrijk stukje zijn van een puzzel. Eén kind plaats zich in het midden van een ruimte en positioneert zich in een comfortabele houding. Geef een ander kind de opdracht om een bepaalde positie aan te menen die perfect samenvloeit met de houding van het eerste kind zodat ze in elkaar passen als een puzzel.

2) uitgebroed ei : laat kinderen fantaseren dat ze pas geboren worden en uit een ei komen. Kinderen ontdekken zo verschillende manieren om uit de body sox te komen : één arm eruit, één been, het bovenlichaam, onderlichaam, hoofd,...

3) rollende stenen : kinderen kruipen in de body sox en vinden 101 manieren om te rollen : traag, snel, zo klein mogelijk, zo groot mogelijk,.. Als ze contact maken met elkaar moeten ze in de tegenovergestelde richting rollen.

4) duo body sox : met twee kinderen in een body sox is natuurlijk veel leuker dan alleen. Moedig kinderen aan om te leren samenwerken, om te bewegen als één geheel.