Naar welk product ben je op zoek ?

Lage verzendkosten

Levering uit voorraad

Goede service na verkoop

Veilig kopen

Uw prijsofferte binnen 48u

Stoepranden, het vroegere balspel in een nieuw jasje

03/02/2022
door Anita Verhoeven

Stoepranden is een recreatief balspel dat vroeger op straat werd gespeeld door gebruik te maken van de trottoirbanden. De 2 spelers stonden elk op een stoep aan weerskanten van de straat en trachten de bal op de stoeprand aan de overkant te werpen. Door op een welbepaalde manier deze rand te raken, kon je verschillende punten scoren (bekijk de spelregels voor een gedetailleerde uitleg). Aangezien het nu bijna onmogelijk is om een autovrije straat te vinden om stoepranden te kunnen spelen, is dit spel heruitgevonden waardoor je het binnen, buiten en zelfs op het strand kan spelen. Doordat elk duurzame kunststof stoeprand voorzien is van een handvat, kan je deze gemakkelijk overal mee naar toe nemen. De stoepranden zijn verkrijgbaar per stuk zodat je afhankelijk van het aantal deelnemers zelf kan bepalen hoeveel stuks je nodig hebt. Voor grotere groepen bieden we de voordelige schoolset aan en voor de echte liefhebbers is er ook een speciaal aangepaste speelbal beschikbaar, namelijk de Kerby bal. Alvast veel speelplezier gewenst met dit tijdloze balspel.

Spikeball, een innovatieve sport voor iedereen

25/06/2021
door Anita Verhoeven
Spikeball, een actief balspel voor binnen en buiten

Spikeball of ook wel roundnet genoemd is een gemakkelijk aan te leren nieuw en competitief balspel. Er zijn 2 verschillende uitvoeringen om dit spel te spelen, de Rookie voor de jongste en beginnende spelers en de standaard Spikeball voor de meer ervaren spelers. Roundnet wordt 2 tegen 2 gespeeld volgens de regels van het volleybal en tennis en bestaat uit een soort van kleine trampoline met een zachte opblaasbare bal. Spikeball is zodanig gegroeid als buitensport dat er tegenwoordig ook al competities gespeeld worden, kortom een uitdagende onmisbare balspel dat voor veel beweging en plezier zorgt.

Een bewegingsparcours bouwen op maat

12/01/2021
door Anita Verhoeven
een multifunctionele motoriekset

Wat is er fijner dan kinderen die op een leuke en speelse manier in beweging blijven terwijl ze hun motorische vaardigheden verbeteren. Wat als je zelf een gevarieerd bewegingsparcours kan opzetten naargelang je budget en naargelang de fysieke mogelijkheden van de deelnemers. Wij bieden deze mogelijkheid dankzij ons uitgebreid aanbod van hoepels, markeerkegels, gymstokken, multifunctionele emmers en blokken, klemmen, te verzwaren voetsteunen, enz...Deze producten kunnen allemaal gecombineerd worden zodat je van een eenvoudig tot een zeer uitdagend bewegingsparcours kan bouwen om zowel te gebruiken als trainingsmodule in de sport of als een speels hindernisparcours in scholen of kinderdagverbijven. En om dit alles nog spannender te maken kan je de activiteiten binnen het parcours ook nog uitbreiden door gebruik te maken van verschillende soorten balletjes, pittenzakjes, ...